Espectacles en gira

Dins del marc de Teatres en Xarxa, hem establert un enfocament col·laboratiu per a l'organització de gires territorials d'espectacles, tant de teatres públics de Catalunya com de companyies.

Aquesta iniciativa implica una participació conjunta dels municipis que formem part de la xarxa, abordant diverses responsabilitats col·lectivament, com ara la coproducció, producció en gira i altres tasques relacionades amb la logística i l'execució.

 

 

LA FESTA

TNC i Teatres en Xarxa

Festa, eufòria, ball, excessos i sexe. Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

TEATRE | +13 anys | Aforament reduït

Sis històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar."

L’adolescència és el moment en que descobrim la sexualitat, un moment apassionant però ple de dubtes i de frustracions. Per mi, hagués estat meravellós poder escoltar experiències d’altres adolescents com jo, i això és el que us proposem. Us obrim el teatre per sentir sis relats construïts a partir de confidències reals, vivències que us explicarem a cau d’orella, com una banda sonora, d’una manera directa i sincera, en una proposta acústica singular. Benvingudes i benvinguts a La festa, una celebració teatral d’aquest moment vital." Ricard Soler Mallol.

 

Fitxa artística Direcció: Ricard Soler Dramatúrgia: Daniela Feixas Ajudant de direcció: Inés García Pertierra Intèrprets: Laura Gaja Eloi Jaume Abril Julien Júlia Mascort Ravina Raventós Biel Rossell Escenografia: Adrià Pinar Il·luminació: Sylvia Kuchinow Espai sonor: Lucas Ariel Vallejos Disseny de vídeo: Joan Rodón Producció executiva: Mireia Gràcia Bell-lloch Cap tècnic: Arnau Planchart Coproducció: Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa. Fotografia: David Ruano

 

DIVENDRES 16 DE FEBRER 20h Teatre Angel Guimerà de El Vendrell

DIUMENGE 18 DE FEBRER 18h| Teatre Auditori de Llinars del Vallès

DIVENDRES 1 DE MARÇ 19:30h| Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès

DIVENDRES 8 DE MARÇ 20:30h| Teatre Clavé Tordera

DIVENDRES 15 DE MARÇ 12h i 20h | Teatre Mercè Rodoreda de  Sant Joan Despí

DISSABTE 16 DE MARÇ 20h| Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca

DIVENDRES 22 DE MARÇ 20:30h| Teatre Municipal de Lloret de Mar