Notícies

Teatres en Xarxa coprodueix amb el TNC l’espectacle SOL SOLET d’Àngel Guimerà, que a l’abril girarà per diversos municipis de Catalunya

11/01/2018

Sota la direcció de Carlota Subriós, SOL SOLET s’estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) el març de 2018. La participació de Teatres en Xarxa en la coproducció de l’espectacle permetrà que posteriorment giri per diversos equipaments teatrals de Catalunya. Serà a partir de l’abril, en una gira que recorrerà set teatres.

Sol solet  és un text d’Àngel Guimerà que, malgrat els ressons infantils que pugui tenir el títol, fa referència a la soledat del protagonista que es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana. Un drama versionat i dirigit per la Carlota Subirós i interpretat, entre d’altres, per Mercè Aránega, Laura Aubert i Javier Beltran que s’estrenarà al març al TNC, on hi farà estada fins a principis d’abril.  Posteriorment, l’espectacle girarà pels teatres i municipis que formen part de Teatres en Xarxa.

Aquesta és la quarta ocasió que Teatres en Xarxa col·labora amb el TNC en la coproducció i gira d’un espectacle de la temporada. En aquest cas, ho fan amb Sol solet; la temporada passada ho van fer amb La fortuna de Sílvia; i en anteriors edicions amb Maria Rosa d’Àngel Guimerà i Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.