Notícies

Estrenem el 2018 amb presència a les xarxes

08/01/2018

Amb la voluntat de fer més visible la nostra activitat a les xarxes, els Teatres en Xarxa comencem l’any 2018 amb presència a Internet. Estenem pàgina web www.teatresenxarxa.cat i perfil a les xarxes socials facebook.com/teatreclave i twitter; espais des d’on es podrà seguir l’actualitat de Teatres en Xarxa.

Teatres en Xarxa som un grup de teatres de proximitat i objectius de treball cooperatiu que, tenint molt present que la cultura ha d’estar guiada i motivada per una voluntat de servei públic, vam decidir unir esforços per trobar sinèrgies que permetin fer un ús més eficient dels nostres recursos amb la intenció última de continuar acostant produccions de qualitat a un públic de proximitat.

Teatres en Xarxa treballem conjuntament de manera regular des del 2014. Actualment, formen part de Teatres en Xarxa els següents teatres i municipis: Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, Teatres Despí de Sant Joan Despí, Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, Teatre Clavé de Tordera, Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, Teatre Auditori de Llinars del Vallès i Teatre Àngel Guimerà d’El Vendrell.